سیستم تلفن IP چیست و آیا کسب و کار من به آن نیاز دارد

ساخت وبلاگ

سیستم تلفن IP چیست و آیا کسب و کار من به آن نیاز دارد

اگر بتوانید تا 60 درصد در راه اندازی تلفن ثابت سنتی فعلی خود صرفه جویی کنید چه؟ در ازای صرفه جویی در هزینه، سیستم تلفن تجاری با قابلیت اعتماد بیشتری خواهید داشت که تیم های راه دور شما می توانند از هر کجا به آن دسترسی پیدا کنند. با جابجایی از راه اندازی شبکه تلفن سوئیچ‌شده عمومی (PSTN) به یک سیستم تلفن IP مدرن، بهره‌مندی از این مزایا بیش از حد ممکن است. در این مقاله موارد زیر را بررسی می کنیم.

IP Phone چیست

وقتی به یک سیستم تلفن سنتی آنالوگ فکر می کنیم، در واقع به تلفن های رومیزی و اتاق سرور برای پذیرش تماس های دریافتی فکر می کنیم. برای اتصال سرورها به هر تلفن آنالوگی به یک سری خطوط تلفن نیاز داریم که در نتیجه پیچ و خم کابل ها در سراسر دفتر ایجاد شود.

یک سیستم تلفن IP (یا IP PBX) این مشکل را حل خواهد کرد. همانطور که می دانید سرور مبتنی بر ابر است، شما نیازی به یک اتاق سرور در داخل دفتر خود ندارید. این بدین معناست که نیازی نیست از پیچ و خم سیم مسی رنج ببرید و می توانید تماس های دریافتیتان را با استفاده از اتصال اینترنت بپذیرید.

کل سیستم های تلفن IP با استفاده از فناوری VoIP (Voice over Inteet Protocol) اجرا می شوند. این به این معنی است که می توانید با استفاده از هر نوع اتصال اینترنتی تماس های تلفنی برقرار کرده و دریافت کنید.

بنابراین، یک تلفن IP چگونه به نظر می رسد

راه‌حل‌های VoIP به شما امکان می‌دهند با هر دستگاه متصل به اینترنت، که به عنوان تلفن IP یا SIP شناخته می‌شود، تماس بگیرید. که شامل:

  • تلفن های همراه (مانند اپل یا اندروید)
  • یک لپ تاپ
  • کامپیوتر شما

نتیجه نهایی: هر گوشی می‌تواند یک تلفن VoIP باشد تا زمانی که دسترسی به اینترنت و یک برنامه تلفن IP سازگار داشته باشد.

سیستم تلفن IP چگونه کار می کند

به عبارت اولیه، تمام تماس های ورودی به سرور مجازی که توسط ارائه دهنده شما میزبانی می شوند هدایت می شود. سپس ارائه دهنده VoIP تماس را به یک فایل صوتی تبدیل کرده و داده ها را به یک تلفن IP منتقل می کند. سپس طبق معمول به تماس‌گیرنده متصل خواهید شد، فقط با انتقال واقعی با استفاده از اینترنت، به جای دکل تلفن همراه، در اینجا اجزای ضروری یک سیستم تلفن IP آورده شده است:

1) یک PBX مجازی تلفن IP

همچنین به عنوان سانترال ابری شناخته می شود، این سروری است که تماس های دریافتی را مدیریت کرده و آنها را به یک فایل صوتی تبدیل می کند. برای برقراری و دریافت تماس از طریق اینترنت به یک سرور میزبان ابری نیاز دارید.

3) دروازه های تلفن IP

این مؤلفه نحوه برقراری اتصالات تلفن شما را مدیریت می کند. با یکی، می توانید از یک تلفن IP برای تماس با یک شماره غیر VoIP استفاده کنید. دروازه‌ها می‌توانند بر اساس قانون مسیریابی کمترین تماس اجرا شوند، به این معنی که به‌طور خودکار سریع‌ترین راه را برای اتصال تماس‌های خروجی شما به شماره‌ای که می‌گیرید، اعم از VoIP یا تلفن ثابت، پیدا می‌کنند.

2) دروازه بان صدای تلفن IP

یک سیستم تلفن اداری سنتی از یک PSTN برای برقراری تماس با استفاده از اتصالات سلولی استفاده می کند. با این حال، سیستم تلفن IP جدید شما از دروازه‌بان‌های صوتی برای کنترل دسترسی به سیستم شما استفاده می‌کند. از این مؤلفه برای تعیین اینکه چه کسی می‌تواند از سیستم VoIP شما استفاده کند، چه زمانی و چه دستگاه‌هایی متصل هستند، استفاده خواهید کرد.

4) تلفن رومیزی IP

می توانید تجهیزاتی را که قبلاً تهیه کرده اید با یک آداپتور تلفن آنالوگ (ATA) به یک تلفن IP تبدیل کنید.

اینها به تلفن رومیزی سنتی شما وصل می شوند و آنها را به اینترنت وصل می کنند. آنها صدای شما را به یک فایل صوتی تبدیل می کنند و یک آدرس IP برای شماره ای که با آن تماس می گیرید پیدا می کنند. این بدان معناست که می توانید از طریق تجهیزات غیر متصل به اینترنت تماس های VoIP برقرار کنید.

سوئیچینگ مدار در مقابل سوئیچینگ نوع بسته در تلفن IP

آیا نمی‌دانید که چگونه این با یک راه‌اندازی تلفن ثابت (سوئیچینگ مدار) سنتی متفاوت است؟ یک سیستم تلفن IP از سوئیچینگ بسته استفاده می کند.VoIP مکالمات شما را به بسته های کوچک داده ای تقسیم می کند که از طریق اینترنت منتقل می شود. سپس یک آداپتور تلفن آنالوگ (ATA) این داده ها را به فرم آنالوگ تبدیل می کند که در نهایت می شنوید. به این ترتیب، تلفن های IP شما از یک خط در مواقعی که نیازی نیست استفاده نمی کنند.

انواع سیستم های تلفن IP

هر دو نوع سیستم تلفن IP با استفاده از PBX (صرافی شعبه خصوصی) اجرا می شوند. این می تواند به دو شکل باشد:

1) تلفن IP در محل

با سانترال داخلی، تمام تجهیزات و سخت افزارهای لازم برای برقراری تماس VoIP در دفتر شما وجود دارد.

این سیم مسی، اتصال تلفن سرور به میز است که قبلاً در مورد آن صحبت کردیم. موردی که به طور سنتی در دفاتر نصب می شود.

یک سیستم تلفن IP داخلی با استفاده از اتصال LAN به یک PBX در داخل دفتر شما متصل می شود. شما به راحتی می توانید ویژگی های پیشرفته دیگری را اضافه کنید و از طریق SIP ترانک های اضافی از تلفن ها نسخه پشتیبان تهیه کنید.

بهتر از همه، شما بر نحوه عملکرد سیستم تلفن VoIP خود کنترل دارید. می توانید خطوط را تغییر دهید، اتصالات را اضافه و تغییر دهید - همه در داخل دفتر خود. اما، ممکن است برای انجام این کار نیاز به استخدام پشتیبانی IT داخلی داشته باشید.

2) تلفن IP مبتنی بر ابر یا مجازی

سانترال میزبان یا سانترال ابری، جایی است که یک شرکت شخص ثالث همه چیز مربوط به سیستم تلفن ویپ شما را مدیریت می کند. راه اندازی و نگهداری به صورت مجازی انجام خواهد شد - برای نصب آن به مهندس نیازی ندارید که در دفتر شما حضور داشته باشد.

تنها چیزی که نیاز دارید یک اتصال اینترنتی قوی به عنوان "سخت افزار" شماست” و دستگاهی برای نصب نرم افزار تلفن IP (مانند تلفن هوشمند.) به یک سیستم تلفن تجاری مبتنی بر ابر مانند معادل مدرن یک سیستم سنتی فکر کنید. شما هنوز هم توانایی برقراری و دریافت تماس های تلفنی با کیفیت بالا را دارید( فقط بدون تعمیر و نگهداری و راه اندازی پرهزینه.)

آیا باید از یک راه حل تلفن IP مبتنی بر ابر استفاده کنم

انتخاب بین سیستم های تلفن IP داخلی یا مبتنی بر ابر به منابع شما بستگی دارد. در حالی که در محل به شما این امکان را می دهد که کنترل کامل بر سیستم خود داشته باشید، خطر تکیه بر تخصص داخلی برای مدیریت سیستم تلفن IP خود را دارید. این می تواند بسیار گران باشد—وقتی نیاز به تماس با منابع پشتیبانی خارجی دارید، متحمل هزینه اضافی می شوید.

همچنین احتمال کمی وجود دارد که هر قطعه ای که نیاز دارید موجود نباشد یا دیگر کارمزد نباشد. در نهایت، شما به فضایی در دفتر خود نیاز دارید تا بتوانید تجهیزات لازم را اضافه کنید. هر کسب و کاری لوکس یک اتاق یدکی برای اختصاص دادن به سرورهای تلفن را ندارد. با این حال، سیستم های تلفن IP مبتنی بر ابر فقط به چیزی که احتمالاً قبلاً دارید، مانند یک سرویس اینترنت با کیفیت بالا نیاز دارند.

تلفن ویپ سیسکو - نت یک | مرجع فروش تجهیزات شبکه سیسکو (netyek.net)

برای مطالعه...
ما را در سایت برای مطالعه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : سارا عسکری zamanalefba بازدید : 76 تاريخ : شنبه 13 اسفند 1401 ساعت: 19:49